• Koninklijke Fanfare
    Onafhankelijkheid

    Wiekevorst
  • Jeugdorkest
    KFOW

  • 1
  • 2

De konkinklijke Fanfare Onafhankelijkheid uit Wiekevorst stelt zijn 2-jaarlijkse Nieuwjaarsconcert voor!

Het is ondertussen al een vaste waarde geworden in het Heistse cultuursleven. Het eerste weekend van januari brengt de KFOW hun nieuwjaarsconcert. Vergeet het philharmonisch orkest van Wenen, in Heist-op-den-Berg kan u een fanfare aan het werk zien met een soortgelijk programma. Oke, we mogen ons misschien niet meteen met zulk orkest vergelijken. Maar ondertussen kunnen we toch aantonen dat ook wij hier een aardig programma kunnen neerzetten.

Dit jaar gaat het Nieuwjaarsconcert door op 6 Januari, 11u in de Schouwburg van CC Zwaneberg te Heist-op-den-Berg.

Zoals elke editie nodigen wij ook een muzikale solist uit, en dit jaar is dat de sopraan Anneke Luyten. Wij zullen haar begeleiden op oa een prachtig stuk van Jan Van der Roost, I shall Love but Thee. 
Maar hierbuiten staan er ook andere stukken op het programma, met als hoogtepunt de finale van de 5de symfonie van Shostakovic.

Kaarten zijn te koop voor €15 bij zakenkantoor Verwimp (014 26 03 59), via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het CC Zwaneberg (015 25 07 70).
Deuren openen om 10:30.

Tot dan!
KFOW

 nieuwjaarsconcert

Lorenz Havermans wint solistenprijs VOBK

Zeer trots op onze euphoniumspeler Lorenz Havermans met het winnen van de solistenprijs!

Lorenz werd uit een sterk deelnemersveld als laureaat uitgekozen als “best soloist” tijdens de Vlaams Open Brassbandkampioenschappen afgelopen zaterdag.

Samen met zijn band NNLB werd hij 4de in de A sectie

Brassband Heist onder leiding van onze eigen dirigent Bert Van Thienen en met een aantal leden van onze fanfare eindigde op een 8ste plaats.

Een dikke proficiat voor beide bands.

Straatjeskermis

Straatjeskermis